Eyecedar er en profesjonell nettforhandler av briller. Produkttypene omfatter briller med styrke, solbriller med styrke, briller som blokkerer blått lys, motebriller uten styrke, lesebriller osv. Vi er opptatt av å designe og produsere brilleprodukter av høy kvalitet og tilby profesjonelle og pålitelige tjenester.

Våre løfter:

Sørg for at alle kunder får den beste kundeopplevelsen.

Gi 2 års garanti på alle brilleinnfatninger og solbriller med styrke.

Tilbyr de rimeligste brillene og de beste optiske glassene.

Tilbyr en trygg og praktisk tjeneste for bestilling av briller på nettet.

Gir 30 dagers bekymringsfri returrett.

Vi tilbyr rask internasjonal logistikk og levering, og ekspressforsendelse sikrer at bestillingene mottas innen 4-6 dager.

Gi tilfredsstillende og utmerket kundestøtte.

Ekspressforsendelse

We are committed to designing and manufacturing high-quality glasses products, and provide professional and reliable services.To ensure that all customers will get the best customer experience, 2-year quality guarantee on all prescription eyeglass frames and sunglasses, 30-day free return policy, and excellent customer support.

Vi er opptatt av å designe og produsere brilleprodukter av høy kvalitet og tilby profesjonelle og pålitelige tjenester. For å sikre at alle kunder får den beste kundeopplevelsen, har vi 2 års kvalitetsgaranti på alle brilleinnfatninger og solbriller med styrke, 30 dagers gratis returrett og utmerket kundesupport.

 • 100 % tilfredshet

  Vi tilbyr problemfri 30-dagers returrett på alle bestillinger. Du har tretti (30) dager på deg fra du mottar brillene til å ringe oss eller sende oss en e-post med en returforespørsel hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere dem.

 • Kvalitetsgaranti

  Vi velger nøye ut hvert enkelt par briller til deg, og gir deg 2 års kvalitetsservice på reparasjoner.

 • Virtuell utprøving

  Bruk vårt online prøvesystem, last opp bildet ditt i alle produktlister, så kan du se hvordan brillene ser ut i sanntid og få hjelp til å velge brillestil.

 • Trygg og sikker handel

  Vi bruker SSL-teknologi (Secure Sockets Layer), som er bransjestandard, for å kryptere potensielt sensitiv informasjon som navn, adresse og annen kritisk sensitiv informasjon som kredittkortopplysninger i kassen.

 • Utmerket service

  Vårt profesjonelle kundeserviceteam vil når som helst svare på spørsmål om kjøp og ettersalg.

 • Rask levering

  Vi leverer briller direkte hjem til deg, og de fleste bestillinger ankommer innen 7 dager.

Essential & More

Essensielt og mer

Lys fra mørket. Farger kan påvirke humøret vårt. Det viktige er å finne sammenhengen. Solfylte farger viser en regnbue av håp, og klassiske farger skaper en rolig og stabil atmosfære.

Organic fashion

Økologisk mote

Vi setter stadig større pris på materialer og håndverk. Vi respekterer naturen, oppholder oss i naturen og arbeider utrettelig for naturen. Sirkulær design er en design uten avfall, som tar sikte på å finne løsninger som kan løse stadig mer alvorlige miljømessige og sosioøkonomiske problemer, og designen respekterer miljøet mer. Produksjonssyklusen er lagt om for å redusere avfall, og design av klær, tilbehør og gjenstander følger prinsippet om holdbarhet, noe som gjør reparasjoner til en ny vane. Den nye trenden er å revurdere hva vi bruker, og å avklare når grensen er nådd. Derfor gjenspeiler aktiv" design og varedesign med ekstraordinære egenskaper sikkerhet

Brand new community

Helt nytt lokalsamfunn

Ingenting er mer fritt, mer bekymringsløst og mer energisk enn barndommen. Denne stemningen kan gjøre mennesker i alle aldre bedre, la oss se verden i en mer levende farge, la oss ikke være for harde, la oss projisere oss ut i verden som en fornøyelsespark. Det er i denne sammenhengen at ulike stemmer kommer sammen for å uttrykke sitt ønske om å gjøre fremtiden bedre. Dette ønsket kommuniseres gjennom interessante kanaler og understøttes av teknologi. Det spres gjennom musikk, mote og kunst, og uttrykkes til og med gjennom virtuell virkelighet. Alt er påvirket av moderne retrostil. Alt fra mønstre til friske farger utstråler en retro-atmosfære.

Bona fide

I god tro

Vi lever i en tid som er uatskillelig fra Internett, og vi blir stadig mer oppslukt av den nye virtuelle verdenen. Vi begynner å innse at vi må utforske ny intimitet gjennom oss selv og andre for å gjenopprette vår menneskelighet" og oppdage nye måter å knytte oss sammen på

LEVERINGSTID

CountryRegion Forsendelsesmetode Pris Anslått leveringstid
United States & Canada USPS 5.95* 8-10 dager
United States & Canada UPS/DHL/FEDEX 12.95* 5-6 dager
Europa Lokal postekspress 6.95* 8-10 dager
Europa DHL/UPS/\/FEDEX 12.95* 5-6 dager
Australia og New Zealand Lokal postekspress 6.95* 8-10 dager
Australia og New Zealand DHL/UPS//FEDEX 12.95* 5-6 dager

Retningslinjer for refusjon

Du har tretti (30) dager på deg fra du mottar brillene til å ringe oss eller sende oss en e-post med en returforespørsel hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere dem. Hvis du gjorde en feil under bestillingen, eller hvis du bare ikke liker brillene, kan du returnere dem mot en engangskreditering på 100 % (ekskl. frakt) eller 50 % refusjon (ekskl. frakt) til kreditt- eller debetkortet eller PayPal-kontoen.

Vi erstatter ødelagte innfatninger kostnadsfritt i løpet av garantiperioden på 2 år. Hvis du mener at det foreligger en produksjonsfeil, kan du returnere brillene for inspeksjon innen garantiperioden på 30 dager. Hvis inspeksjonen viser at brillen er feilprodusert, vil vi produsere den på nytt for deg uten kostnad. Brilleglass Feil i antirefleksbelegget (AR) og de fotokromiske filmene dekkes av garantien i ett år fra mottaksdatoen. Denne garantien dekker ikke normal slitasje på innfatninger, glass eller belegg.